Lediga tjänster

vi söker en säljande butikschef att leda team haga

Haga ETT öppnade dörrarna i juli 2019 och erbjuder ett handplockat sortiment av inredning och damkläder till en medveten kund. Vi har sedan starten utvecklat sortimentet på detaljnivå med hjälp av våra erfarenheter från branschen och med lyhördhet gentemot våra kunder.

Nu söker vi någon som kan driva butiken till nya höjder, tillsammans med befintligt team. Som butikschef på Haga ETT ansvarar du för:

  • helhetsdriften av fysisk butik, samt viss drift av e-handel
  • inköp- och försäljningsbudget
  • schemaläggning och planering

Vi tror att du är en person som trivs i en lokal miljö och värdesätter ett kundunderlag som varvas av lojala stamkunder, tillfälliga ”strosare” och utländska besökare. Likväl som du gillar ett högt tempo så triggas du av att optimera försäljningen i lugnare perioder, och nå uppsatta försäljningsmål. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt till kostnader och lönsamhet och är kommunikativ och lyhörd gentemot personal och kunder.

Erfarenhet inom sociala medier och e-handel är meriterande.

Vi erbjuder en attraktiv arbetsmiljö med spännande utmaningar och gott om plats för egna idéer. Tjänsten är på 70-100% och innebär arbete varannan helg. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse.

Skicka din ansökan till jobb@hagaett.se, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 2021-12-17.